top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHenny

Wethouder Mijntje Pluimers omarmt Smaak en Sfeerdagen!

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september 2022 worden voor de tweede keer de Smaak en Sfeerdagen georganiseerd in Barneveld. Het centrum verandert dan in één groot straatfeest. Het programma is een gevarieerde ‘menukaart’ met bruisende activiteiten voor jong en oud.

Het Raadhuisplein verandert in een heus Smulplein, waar genoten kan worden van proeverijen met streekproducten en wereldgerechten. Op de kaart ook tal van lekkere drankjes. Leuk om het uitbreide aanbod aan non-alcoholische varianten te proberen. Minstens zo smaakvol en net zo gezellig! Kiest u voor een wijntje of biertje? Regel dan een BOB om veilig thuis te komen als u met de auto komt.


Over veiligheid gesproken…De Kapteijnstraat is voor de gelegenheid omgedoopt tot 112-plein. De hulpdiensten geven daar demonstraties. Hoe leuk is het om zelf de brandweerslang te mogen bedienen of een politieauto van binnen te bekijken?Houdt u meer van cultuur? Dan kunt u onder meer terecht in de Nieuwstraat, waar kunstenaars uit Barneveld en de wijde regio te vinden zijn. Marktliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Langstraat en op het Torenplein bij de jaarlijkse Kerkpleinmarkt.


Het is fantastisch om te zien hoe onze lokale ondernemers, horeca en cultuurmakers samen een echt Barnevelds evenement neerzetten.


Ik wil de organisatie bedanken voor alle voorbereidingen om deze tweede editie van de Smaak en Sfeerdagen tot een succes te maken. De Smaak en Sfeerdagen zijn een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te proeven van al het lekkers, moois en verrassends dat Barneveld te bieden heeft.


Zie ik u daar?


Mijntje Pluimers-Foeken

Wethouder cultuur en evenementen

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed nieuws: de zon komt ook!

Goed nieuws! De zon komt ook naar de Smaak en Sfeerdagen van a.s. vrijdag en zaterdag (2 en 3 september) in Barneveld Centrum Hieronder nog even het meest actuele programma: Vrijdag 2 september (15.30

bottom of page