top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBert Hiemstra

Oldtimer Centrumshow Barneveld

In het winkelcentrum van Barneveld zal 3 en 4 september a.s. een Oldtimershow worden georganiseerd tijdens de Smaak & Sfeerdagen. Eigenaren van mooie authentieke auto’s, motoren, tractoren en bromfietsen krijgen gelegenheid hun pronkstukken aan een breed publiek te tonen. De show zal worden verdeeld over de Jan van Schaffelaarstraat, Langstraat, Nieuwstraat en Raadhuisplein. Deelname is geheel gratis, er moet wel tijdig worden aangemeld met welk voertuig wordt deelgenomen. De bezoekers zijn tussen 13.30 en 20.30 uur welkom voor bezichtiging en de toegang is beide dagen geheel gratis.Rally Porsche 911 SC Coupe uit 1978

De bekende Rallycoureur Renger Guliker uit Putten zal ook aanwezig zijn met zijn “snelheidskanon”, waar hij in Barneveld de AMAC-Tulpenrally mee won in 1985. In 1989 werd Guliker, samen met Barneveldse navigator Abe van den Brink met deze Porsche 2e tijdens het Nederlands Kampioenschap Internationaal rally rijden. Het organisatiecomité is zeer verheugd dat Renger Guliker met zijn historische rallywagen naar Barneveld komt.

Ook zal de brandweer Gelderland-Midden aanwezig zijn met enkele oldtimer voertuigen en spuitwagens, tevens zullen hiermee demo’s worden georganiseerd.

De gebroeders Arie en Kees van Ginkel uit Barneveld hebben veel ervaring en kennis van oldtimer motoren en bromfietsen, zij zullen de show indelen en coördineren.

Belangstellenden die mee willen doen aan de Oldtimer Centrumshow kunnen mailen naar ga@creatie-organisatie.nl.


163 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed nieuws: de zon komt ook!

Goed nieuws! De zon komt ook naar de Smaak en Sfeerdagen van a.s. vrijdag en zaterdag (2 en 3 september) in Barneveld Centrum Hieronder nog even het meest actuele programma: Vrijdag 2 september (15.30

Comments


bottom of page