top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBert Hiemstra

Inschrijving Grootste Vrijmibo van Barneveld van start

BARNEVELD – De Grootste Vrijmibo van Barneveld krijgt een vervolg. Vanaf 1 maart kunnen bedrijven zich inschrijven voor de tweede editie van dit evenement, die plaatsvindt op het Raadhuisplein.

De Vrijmibo van vorig jaar is zo goed ontvangen dat deze niet kan ontbreken op de Smaak en Sfeerdagen van vrijdag 1 en zaterdag 2 september, vindt de organisatie. Op het Raadhuisplein staat weer een keur aan foodtrucks die de Vrijmibo-bezoekers trakteren op de lekkerste borrelhapjes, een drankje en goede muziek. “Een leuke gelegenheid om het weekend in te luiden en het begin van de nazomer te vieren”, aldus de organisatie.

Bedrijven kunnen tijdens de Vrijmibo een tafel sponsoren en daar hun personeel en/of relaties uitnodigen. Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht. Inschrijven voor de editie van 2023 kan vanaf 1 maart via deze link.


Na de Vrijmibo op vrijdagavond is er op zaterdag een groot Raadhuis Kids Festival met in de avond een event met foodtrucks en muziek. Meer info volgt.90 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed nieuws: de zon komt ook!

Goed nieuws! De zon komt ook naar de Smaak en Sfeerdagen van a.s. vrijdag en zaterdag (2 en 3 september) in Barneveld Centrum Hieronder nog even het meest actuele programma: Vrijdag 2 september (15.30

Comments


bottom of page