top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBert Hiemstra

Gelders Kampioenschap Pannenkoeken bakken

Bijgewerkt op: 9 jul. 2021

Barneveld staat natuurlijk bekend om eieren. Maar het allerlekkerste dat je daarmee kunt bakken is toch wel de oer-Hollandse pannenkoek. Tijdens de Smaak & Sfeerdagen gaan we op zoek naar de top onder de thuisbakkers in het Gelders Kampioenschap Pannenkoeken bakken.


Natuurlijk, we geloven meteen dat de pannenkoeken bij jou thuis het allerlekkerst zijn. Maar vindt de rest van Barneveld dat ook? Het wordt allemaal duidelijk op de vrijdag van de Smaak & Sfeerdagen. Dan wordt op het Raadhuisplein een grote professionele keuken gerealiseerd waarin een groep enthousiaste thuisbakkers zijn kunsten laat zien.


Om het Gelders Kampioenschap lokaal te houden, gebruiken de bakkers zoveel mogelijk verse producten uit eigen streek. Hoe ze deze weten samen te brengen in een geslaagde pannenkoek wordt beoordeeld door chef-kok en culinair ambassadeur Huub Oudshoorn. Samen met zijn vakkundige jury selecteert hij aan het einde van de middag de top 3 beste Gelderse pannenkoekenbakkers.


Laat je inspireren en moedig de deelnemers aan! Het Gelders Kampioenschap Pannenkoeken bakken start op vrijdag 3 september om 13.30 uur op het Raadhuisplein. De uitreiking is rond 17.30 uur.


Ook meebakken?

Meld je gratis aan via ga@creatie-organisatie.nl, maar let op: vol=vol.
59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed nieuws: de zon komt ook!

Goed nieuws! De zon komt ook naar de Smaak en Sfeerdagen van a.s. vrijdag en zaterdag (2 en 3 september) in Barneveld Centrum Hieronder nog even het meest actuele programma: Vrijdag 2 september (15.30

Comments


bottom of page