top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBert Hiemstra

Data bekend voor editie 2022!

We komen terug! Na een succesvolle eerste editie van de Smaak en Sfeerdagen komt er nu een tweede. En wel op vrijdag 2 en zaterdag 3 september. Zet deze vast in je agenda!


Het belooft weer een top evenement te worden voor jong en oud. De reacties van bezoekers en deelnemers naar aanleiding van de Smaak en Sfeerdagen waren vorig jaar zo enthousiast dat de organisatie niet anders kon dan doorgaan. Een nieuwe editie met een bomvol programma voor de gemeenschap van Barneveld.


Wat kun je verwachten? Een programma vol leuke activiteiten in en rond het centrum van Barneveld. Denk aan een Centrummarkt met o.a. brocante en lekkere verse producten uit de regio. Proeverijen. Hapjes en drankjes op een groot en gezellig terras. Spectaculaire demonstraties van onder meer de brandweer en ambulancediensten. Een Kids Event. En verschillende singer-songwriters en bandjes die live optreden.


De attracties in het centrum zijn verdeeld over het Raadhuisplein, de Nieuwstraat, Kapteijnstraat en de Langstraat. Kortom: er is overal wat te beleven op 2 en 3 september 2022.


We wensen je alvast veel plezier toe!

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Goed nieuws: de zon komt ook!

Goed nieuws! De zon komt ook naar de Smaak en Sfeerdagen van a.s. vrijdag en zaterdag (2 en 3 september) in Barneveld Centrum Hieronder nog even het meest actuele programma: Vrijdag 2 september (15.30

Comments


bottom of page